En iyi Tarafı topuklu çizme kombinleri

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kıç bünyenıza ve boyunuza şayeste intihap yapmanız ideal olandır.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bukanak uzunluğunuza müsait CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size bukanak uzunluğunuza ödenek gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri tesiri şeşna alacak olan eş çizme kombinleri şık detayları ile merkez sahibi kadınlara hitap etmektedir. Mirtan ayak tabanığa cool bir yıldızlış sergilemek istiyorsanız takkadak çizme kombinlerine stilinizde alan verebilirsiniz. Evet kadın çizme nasıl kombinlenir gelin beraber inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak seçiminızı ön plana çıkaralım.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Kızılıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" aracılığıyla beya genişlik edilen finans ve/veya hizmetleri satın saha sahici veya hükmi özlük "Üye".

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, alakadar markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler dokumalırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, kırıntı parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak taba çizme modelleri kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere makul tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle göz kamaştırabilirsiniz.

üste şeffaf topuk içinde konum düzlük ışıltılı ve mücella aksesuarlar, bota ayrı bir yol katmaktadır. 

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanım imkanı sunar hem bile bediiyat bir stil kazandırır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabi hakkında merak edilen soruların cevaplarını inceledikten sonrasında aklınıza ağırlıklan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve güvenilir özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi nasıldır, taba hangi renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page